Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Στην είσοδο της Μελιτόπολης εγκαταστάθηκε η επιγραφή "Ρωσία για πάντα"


Η ουκρανική πινακίδα στην είσοδο της Μελιτόπολης αντικαταστάθηκε με την επιγραφή "Ρωσία για πάντα"

Τοποθέτηση πινακίδας με την επιγραφή «Ρωσία για πάντα» στην είσοδο της Μελιτόπολης
0:41
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΕΛΙΤΟΠΟΛ, 28 Μαΐου - RIA Novosti. Η Γιούλια Τσιτσερίνα συμμετείχε στην αντικατάσταση της πινακίδας εισόδου στη Μελιτόπολη - η επιγραφή στα ουκρανικά και στα λατινικά αντικαταστάθηκε με "Melitopol - Ρωσία για πάντα", αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.
Μαζί με τον στρατό, τοποθέτησε μια νέα πινακίδα στους στύλους μιας πινακίδας προτού εισέλθει στη δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην περιοχή Ζαπορίζια , η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού.
Στο εγγύς μέλλον, όλες οι ομάδες εισόδου στη Μελιτόπολη θα αντικατασταθούν από τις ουκρανικές σε ρωσόφωνες, ανέφερε η τοπική διοίκηση.
Από τις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία διεξάγει στρατιωτική επιχείρηση για την αποναζοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας . Ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε τον στόχο του «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια». Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ο ρωσικός στρατός είχε ολοκληρώσει τα κύρια καθήκοντα του πρώτου σταδίου - μείωσε σημαντικά το μαχητικό δυναμικό της Ουκρανίας. Ο κύριος στόχος στο τμήμα ονομαζόταν η απελευθέρωση του Donbass .
Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο του τμήματος του Αζόφ της περιοχής Zaporozhye και ολόκληρης της περιοχής Kherson στη νότια Ουκρανία. Στις περιοχές έχουν δημιουργηθεί πολιτικοστρατιωτικές διοικήσεις, ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν αρχίσει να εκπέμπουν και οι εμπορικοί δεσμοί με την Κριμαία αποκαθίστανται.
Κρεμλίνο Μόσχας - RIA Novosti, 1920, 28/05/2022
Ο Πούτιν συζήτησε με τον Μακρόν και τον Σολτς την κατάσταση στην Ουκρανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μεγάλη διαδήλωση στο Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ στην Eurovision

  Διαδηλωτές κρατούν ένα πανό με τις λέξεις στα σουηδικά "Όχι στη Γενοκτονία" κατά τη διάρκεια φιλοπαλαιστινιακής διαδήλωσης για τ...