Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Για δύο απανθρακωμένα πτώματα κάνει λόγο, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ

Σώοι οι δέκα Δανοί τουρίστες (22:54)

Της Χριστίνας Παπασταθοπούλου
Καλά στην υγεία τους εντοπίστηκαν, πριν από λίγο, απ' το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού τρία μίλια ανατολικά της Ραφήνας, οι δέκα Δανοί τουρίστες που αγνοούνταν. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί οι δύο και συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης για τους υπόλοιπους οκτώ.
Οι δέκα τουρίστες είχαν φύγει με φουσκωτή βάρκα απ' την περιοχή της Ραφήνας μέσα στον πανικό τους απ' την πυρκαγιά.
Οι πολίτες που χρειάζονται βοήθεια απ' τις λιμενικές αρχές να καλούν στον αριθμό του Λ.Σ. έκτακτης ανάγκης «108».
Στο μεταξύ, όπως δήλωσε ο πλοίαρχος του επιβατηγού/ οχηματαγωγού πλοίου Super Runner διέσωσε μέσα απ' τη θάλασσα πέντε Έλληνες πολίτες.
Σημειώνεται ότι στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος βρίσκεται ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής και ο αρχηγός του Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης, που συντονίζουν την επιχείρηση συνδρομής δια θαλάσσης.

«Δύο νεκροί, έξι σοβαρά τραυματίες» (22:44)

Της Ντάνι Βέργου
Για δύο απανθρακωμένα πτώματα κάνει λόγο, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), Νίκος Παπαευσταθίου, ο οποίος συμμετέχει στην έκτακτη σύσκεψη του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας. 
Επίσης, αναφέρει ότι είναι διασωληνωμένα 6 άτομα, ενώ υπάρχουν άλλοι 25 τραυματίες. Το ΕΚΑΒ έχει δεχθεί 40 κλήσεις τις οποίες μέχρι στιγμής δεν έχει εξυπηρετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...