Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Διασώθηκαν αλλά αγνοούνται;

Διασώθηκαν αλλά αγνοούνται; (09:11)

Έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με δίδυμα κοριτσάκια 9 ετών που αγνοούνται απευθύνει ο πατέρας τους υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά του έχουν καταγραφεί σε βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha να αποβιβάζονται από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας το βράδυ της Δευτέρας.
«Επικοινωνήσαμε με το λιμεναρχείο και με τον δημοσιογράφο του σταθμού σας που μας έστειλε πιο καθαρές φωτογραφίες και τα αναγνωρίσαμε. Με τη βοήθεια της αστυνομίας και του λιμεναρχείου αναζητούμε τα παιδιά. Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι δεν βρίσκουμε τους γονείς μου και ότι τα παιδάκια αποβιβάζονται με ασφάλεια αλλά ασυνόδευτα. Ήταν το πρώτο αλιευτικό που έφερε τους διασωθέντες και δεν έγινε η πρώτη καταγραφή, δυστυχώς. Είναι η τελευταία φορά που είδε κάποιος τα παιδιά. Δεν ξέρει κανένας πού έχουν πάει.Κάνω έκκληση όποιος βρέθηκε στη βάρκα με τα παιδιά μου να με ειδοποιήσει», λέει ο Γιάννης Φιλιππόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ν. Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 16:45:07 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ   Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από την Αμ...