Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Εντοπίστηκε σορός στο Κόκκινο Λιμανάκι


Μέλη των σωμάτων ασφαλείας αναζητούν επιζώντες, Ιούλιος 2018

Εντοπίστηκε σορός στο Κόκκινο Λιμανάκι

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Σορό, η οποία πιθανώς ανήκει σε άνδρα, εντόπισε σκάφος του λιμενικού σώματος στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων από τις φονικές πυρκαγιές της προηγούμενης Δευτέρας.
Στον εντοπισμό και την περισυλλογή σορού από την περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι, προχώρησε σκάφος του λιμενικού σώματος, με τη συνδρομή στελεχών της μονάδας υποβρύχιων αποστολών.
Η σορός πιθανώς ανήκει σε άνδρα.
Μέχρι στιγμής, το λιμενικό σώμα δεν έχει επιβεβαιώσει αν το περιστατικό συνδέεται με τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ανατολική Αττική την προηγούμενη Δευτέρα.
Σημειώνεται ότι ο αριθμός των νεκρών της πύρινης τραγωδίας ανέρχεται σε 91. Οι αγνοούμενοι, παράλληλα, αριθμούν σε 25.
Η επιχείρηση των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό των αγνοούμενων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό τόσο δια ξηράς όσο κυρίως, δια θαλάσσης.
Σκάφη του λιμενικού σώματος, φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού και ιδιωτικά πλεούμενα «χτενίζουν» μία ευρεία θαλάσσια περιοχή, η οποία εκτείνεται από τη Ραφήνα έως την Εύβοια και τη Μακρόνησο.
Χθες, η πυροσβεστική υπηρεσία απηύθυνε έκκληση ώστε τα μέσα ενημέρωσης να μην προσθέτουν τον αριθμό των αγνοούμενων στον αριθμό των νεκρών.
Διευκρίνισε δε, ότι ο συνολικός αριθμός των αναζητήσεων ήταν 84 άτομα, εκ των οποίων μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τα 59 και υπολείπονται 25, οι οποίοι είναι αγνοούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...