Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Τραγικός επίλογος, νεκρά τα δίδυμα κοριτσάκια

Ελληνική σημαία στα ερείπια της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής στις 24 Ιουλίου 2018

Τραγικός επίλογος, νεκρά τα δίδυμα κοριτσάκια

© AP Photo / Thanassis Stavrakis
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Ταυτοποιήθηκαν οι σωροί τους, μαζί με εκείνες του παππού και της γιαγιάς τους. Το θρίλερ με τις έρευνες για τον εντοπισμό τους, συγκίνησε το πανελλήνιο αλλά πήρε και διεθνείς διαστάσεις.
Τραγικός επίλογος γράφτηκε στο θρίλερ με τα εννιάχρονα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνταν μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Οι σοροί τους ταυτοποιήθηκαν μαζί με εκείνες του παππού και της γιαγιάς τους.
Η είδηση έγινε γνωστή από φίλο της οικογένειας που βοηθούσε από την πρώτη στιγμή στις έρευνες για τον εντοπισμό τους και επιβεβαίωσε στο ΣΚΑΪ ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης.
Η οικογένειά τους, παρακολουθώντας τα τηλεοπτικά πλάνα θεώρησε πως είχε αναγνωρίσει τα δυο παιδιά του σε βίντεο να επιβαίνουν σε αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας και εκδόθηκε amber alert για τον εντοπισμό τους, ωστόσο από τις έρευνες προέκυψε ότι δεν επρόκειτο για τις δίδυμες.
Η αγωνία για τα δίδυμα κορίτσια, προκάλεσε εθνική συγκίνηση αλλά και πήρε και διεθνείς διαστάσεις με τους Times να δημοσιεύουν στο πρωτοσέλιδό τους την ιστορία των εννιάχρονων κοριτσιών.
Πρωτοσέλιδο στους Times το θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια που αγνούνται μετά τις φονικές πυρκαγιές
Πρωτοσέλιδο στους Times το θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια που αγνούνται μετά τις φονικές πυρκαγιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...