Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

«Κλαίνε νεκρούς, ψάχνουν αγνοούμενους και το ΥΠΟΙΚ ανακοινώνει… παράταση για τη φορολογική δήλωση»

«Κλαίνε νεκρούς, ψάχνουν αγνοούμενους και το ΥΠΟΙΚ ανακοινώνει… παράταση για τη φορολογική δήλωση»


Μια ημέρα που η Ελλάδα πενθεί για τους δεκάδες νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές, το ΥΠΟΙΚ αποφάσισε να ανακοινώσει ότι θα δώσει στους πληγέντες… παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

Κάτι που σχολίασε με δεικτικό τρόπο ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Διονύσης Χιώτης στα social media.
Ο 41χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας, της ΑΕΚ, του Εθνικού, της Προοδευτικής, της Κέρκυρας, του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα Σμύρνης έγραψε χαρακτηριστικά «Οι άλλοι ακόμη κλαίνε τους νεκρούς τους, οι άλλοι ψάχνουν τους ανθρώπους τους και το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι δίνει παράταση για να κάνουν την φορολογική τους δήλωση οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν και ότι θα πληρώσουν σε 2 μηνιαιες δόσεις!!! Αν είναι δυνατόν!!!».
Οι αλλοι ακομη κλαινε τους νεκρους τους,οι αλλοι ψαχνουν τους ανθρωπους τους και το υπουργειο οικονομικων ανακοινωνει οτι δινει παραταση για να κανουν την φορολογικη τους δηλωση οι κατοικοι των περιοχων που επληγησαν και οτι θα πληρωσουν σε 2μηνιαιες δοσεις!!!Αν ειναι δυνατον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...