Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Κλήση στο ΕΚΑΒ για νεκρό

  • Μάχη σε τρία διαφορετικά μέτωπα στην Αττική και ένα στα Χανιά δίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις εδώ και ώρες.
  • Το πρώτο μέτωπο που ξέσπασε στην Κινέτα συνεχίζει να μαίνεται, όμως γύρω στις 9 το βράδυ η κατάσταση ήταν καλύτερη. Κάηκε αδιευκρίνιστος για την ώρα αριθμός σπιτιών, ενώ είχε κλείσει για ώρες η νέα και παλιά εθνική οδός απ' το ύψος της Επιδαύρου έως την Ελευσίνα.
  • Μεγάλο το πρόβλημα παραμένει στην ανατολική Αττική, απ' τη φωτιά που ξεκίνησε απ' την Καλλιτεχνούπολη στην Πεντέλη. Οι φλόγες έφτασαν στο Νέο Βουτζά, στον Άγιο Ανδρέα και στο Μάτι. Απ' το Μάτι διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ δέκα τραυματίες. Στην περιοχή κάηκαν αυτοκίνητα, ενώ υπήρξαν ζημιές σε κατοικίες. Εκκενώθηκαν κατασκηνώσεις σε Άγιο Ανδρέα, Ζούμπερι. Εκτροπή της κυκλοφορίας στη Μαραθώνος.
  • Το τρίτο πύρινο μέτωπο στην Αττική ξέσπασε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στον Κάλαμο. Γύρω στις 9 το βράδυ η εικόνα ήταν καλύτερη.
  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ανατολική και η Δυτική Αττική. Αίτημα για διεθνή συνδρομή.
  • Φωτιά μαίνεται και στον Αποκόρωνα Χανίων από νωρίς το απόγευμα ενώ μετά τις 6 εκδηλώθηκε νέο μέτωπο κοντά στο Σουφλί Αλεξανδρούπολης.
  • Τραυματίες από τις πυρκαγιές έχουν διακομιστεί σε εφημερεύοντα νοσοκομεία. Δέκα αγνοούμενοι σε βάρκα.

Κλήση στο ΕΚΑΒ για νεκρό (22:07)

Ο πρόεδρος των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ  Γιώργος Μαθιόπουλος δήλωσε ότι το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για μεταφορά νεκρού στον Νέο Βουτζά.

Δέκα αγνοούμενοι σε βάρκα (21:58)

Της Χριστίνας Παπασταθοπούλου
Επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη με την συμμετοχή ενός ναυαγοσωστικού, ενός ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας και ενός παραπλέοντος εμπορικού σκάφους στη θαλάσσια περιοχή της βόρειας Ραφήνας για τον εντοπισμό μιας φουσκωτής λέμβου στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκαν 10 αλλοδαποί-πιθανότατα έκαναν διακοπές στην περιοχή- καθώς πανικοβλήθηκαν από τη φωτιά.
Οι τουρίστες μέσα στον πανικό τους μπήκαν στη βάρκα και ανοίχτηκαν στη θάλασσα και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν εντοπιστεί.
Σημειώνεται ότι όποιος κινδυνεύει και βρίσκεται εγκλωβισμένος στη θάλασσα ή σε βραχώδη ακτή πρέπει να τηλεφωνεί στη γραμμή βοήθειας 112.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Διάρρηξη στην Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Φόβοι μην έχουν αντιγραφεί δημόσια έγγραφα Άγνωστο αν έχει αφαιρεθεί κάτι από το γραφείο

  Την Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών διέρρηξαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26.04.2024). Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Διευθυντής της υ...