Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Σύγχυση με τον ακριβή αριθμό των θυμάτων της πύρινης λαίλαπας


Το νεκροτομείο Αθηνών όπου γίνεται η ταυτοποίηση και αναγνώριση των θυμάτων

Σύγχυση με τον ακριβή αριθμό των θυμάτων της πύρινης λαίλαπας

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Η Πυροσβεστική καλεί τα Μέσα Ενημέρωσης να μην προσθέτουν τον αριθμό των αγνοουμένων στον αριθμό των νεκρών. Έχουν ταυτοποιηθεί 59 σοροί, εκκρεμεί η ταυτοποίηση για 59. Τέσσερα ακόμα κατέληξαν σε νοσοκομεία, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν έρχονται να προστεθούν στον επίσημο αριθμό των θυμάτων.
Διευκρινιστική ανακοίνωση για τον αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ζητεί από τα μέσα ενημέρωσης, να μην προσθέτουν τον αριθμό των αγνοουμένων στον αριθμό των νεκρών, όταν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση τους.
Αναφέρει ότι ο συνολικός αριθμός των αναζητήσεων ήταν 84 άτομα, από τα οποία μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τα 59 και υπολείπονται 25 που είναι αγνοούμενοι.
Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση έχουν ταυτοποιηθεί 59 σοροί, εκκρεμεί η ταυτοποίηση για ακόμη 28, και οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25.
Χθες ανακοινώθηκε ότι τέσσερα άτομα κατέληξαν στα νοσοκομεία, χωρίς να διευκρινιστεί αν έρχονται να προστεθούν στον αριθμό των θυμάτων. Σε αυτή την περίπτωση, ο συνολικός τους αριθμος ανεβαίνει στους 91 νεκρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...