Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Mήπως Είναι συνεργοί και ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα??

Είναι συνεργοί και ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα?
Σχεδόν εξήντα χρόνια και πλέον οι εκάστοτε τοπικοί άρχοντες μα και οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτή την χώρα μέχρι σήμερα είναι υπόλογοι και υπεύθυνοι για αυτό που  συνέβη στο Μάτι και δεν ξέρω και πού άλλου? <εύχομαι να μην ξανά συμβεί ποτέ>, Γνώριζαν και μάλιστα πολύ καλά ότι κάποια στιγμή θα είχαμε καταστροφή μα δεν έκαναν τίποτα, αντίθετα με την δική τους εγκληματική ανοχή για λόγους πελατειακούς και μόνο κάποιες περιοχές με διάφορες νομοθετικές ρυθμίσεις νομιμοποιούσαν αυτή  την φυσική καταστροφή και όχι μόνο,  με  τα γνωστά αποτελέσματα που ζήσαμε και ζούμε αυτές τις μέρες. Αυτά τα πολιτικά σαπρόφυτα δεν έχουν  καμία  νομιμοποίηση να ομιλούν σήμερα και ιδικά  τα κόμματα της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  που  φέρνουν και αυτά μεγάλη ευθύνη.

Σ,Σ   Δεν θα κάνω τον Συνήγορο της Κυβέρνησης έχει και αυτή μερίδιο εδώ μα δεν μπορώ να δεχθώ ότι για όλα αυτά φταίει,  Ας σταματήσει  πλέον η υποκρισία  μέχρι εδώ κύριοι κάντε κάτι βάλτε το μαχαίρι στο κόκαλο και ας πονέσει πολιτικά ποτέ δεν είναι αργά ?. Φυσικά  απευθύνομαι στους κυβερνώντες !! 
Θ.Πιστικός Συντάκτης αρθρογράφος Ρεπορτάζ τώρα Ε.Σ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ν. Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 16:45:07 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ   Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από την Αμ...