Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Που είναι η δήθεν Ευρωπαϊκή “αλληλεγγύη” τώρα που καίγεται η Ελλάδα ;

Που είναι η δήθεν Ευρωπαϊκή “αλληλεγγύη” τώρα που καίγεται η Ελλάδα ;

Η χώρα μας καίγεται και οι Ευρωπαίοι “εταίροι” σφυρίζουν αδιάφορα.Η δήθεν Ευρωπαίκή “αλληλεγγύη” αποδεικνύεται ανύπαρκτη ακόμα και στο ζήτημα των φυσικών καταστροφών.
Δύο μόνο αεροπλάνα προσφέρθηκαν να μας στείλουν οι Ισπανοί, τα οποία μέχρι να φτάσουν θα έχουν καταστραφεί τεράστιες εκτάσεις από τις πολλά ταυτόχρονα μέτωπα των πυρκαγιών που φούντωσαν όλα μαζί μέσα απο διάφορες εστίες,οι οποίες σύμφωνα με εκτιμήσεις, δεν μπορεί να είναι τυχαίες.
Οι Ιταλοί είπαν ότι, έχουν στείλει πολλά αεροπλάνα στη Σουηδία όπου επίσης υπάρχουν μέτωπα πυρκαγιών και δεν μπορούν να βοηθήσουν. Η Γερμανία, η Γαλλία, η Πολωνία,τρεις μεγάλες χώρες με τεράστια μέσα καταπολέμησης των πυρκαγιών, δείχνουν πλήρη αδιαφορία για τις φωτιές στην καρδιά της χώρας μας στην Αττική.
Το ίδιο απούσες είναι και οι κοντινές μικρότερες χώρες, Βουλγαρία,Ρουμανία,Κροατία,Σλοβενία,Αυστρία, Τσεχία, όλες μέλη της επιλεγόμενης “Ευρωπαϊκής Ένωσης”, ο Θεός να μας φυλάει από την “στοργή” της, που μας κατάντησε πάφτωχους και καταγέλαστους διεθνώς.
Μόνο η Κύπρος προσφέρθηκε να βοηθήσει στέλνοντας ορισμένα από τα ελάχιστα πυροσβεστικά μέσα που διαθέτει.
Για τη Ρωσία που μας έστελνε παλαιότερα τα ειδικά μεγάλα αεροπλάνα της αντιμετώπισης πυρκαγιών ούτε λόγος να γίνεται, μετά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών και τις τελευταίες προσβολές εναντίον της που εξέμεσε πρόσφατα ο απίθανος Νίκος Κοτζιάς.
Είναι περισσότερο από προφανές πως η “Ευρώπη της αλληλεγύης, της σύγκλισης, της αλληλοβοήθειας” είναι μόνο παχειά λόγια για κορόϊδα σαν και εμάς τους κουτο-Ελληναράδες. Οι οποίοι θέλαμε περισσότερη Ευρώπη,που με επικεφαλείς τους τους πάντα ίδιους αμετανόητους και ανελέητους Γερμανούς, λειτουργεί με τη γνωστή φιλοσοφία του Καραγκιόζη : “Τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T666lG