Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ύποπτο δέμα στο υπουργείο Εξωτερικών, εκκενώθηκε το κτίριο

Το υπουργείο Εξωτερικών

Ύποπτο δέμα στο υπουργείο Εξωτερικών, εκκενώθηκε το κτίριο

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Στην εκκένωση του υπουργείου Εξωτερικών, στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησαν οι αρχές το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τον εντοπισμό ύποπτου δέματος.
Εντολή εκκένωσης στο υπουργείο Εξωτερικών έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι αρμόδιες αρχές, μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος.
Στο κτίριο όπου στεγάζεται το υπουργείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί, καθώς και δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ελέγξουν το ύποπτο δέμα που σήμανε συναγερμό.
Το ύποπτο δέμα έφτασε στο υπουργείο Εξωτερικών μέσω αλληλογραφίας. Συγκεκριμένα, το μηχάνημα που «σκανάρει» με ακτίνες την εισερχόμενη αλληλογραφία, εντόπισε έναν ύποπτο μηχανισμό μέσα στο δέμα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Το κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Βασιλίσσης Σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βερολίνο: Φωτιά σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται συστήματα αεράμυνας – Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Ανησυχίες για το τοξικό νέφος

  03.05.2024 | 20:53 Σε προάστιο του Βερολίνου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο σιδήρου, με τους ειδικούς να εκφράζουν ανησυχίες για το το...