Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σάρτη στη Σιθωνία

Πυρκαγιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σάρτη στη Σιθωνία

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Πυροσβέστες έχουν ριχτεί στη μάχη της κατάσβεσης, όμως το έργο του δυσχεραίνουν ο πυκνός καπνός και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την περιοχή της Σάρτης στη Σιθωνία Χαλκιδικής ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook «κηρύξαμε την περιοχή της Σάρτης στη Σιθωνία Χαλκιδικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πολύ δύσκολες συνθήκες, υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των πυροσβεστών».Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 148 πυροσβέστες, με 59 οχήματα και 73 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 35 πυροσβέστες με 29 βοηθητικά οχήματα, από τις Περιφερειακές Πυροσβεστικές Διοικήσεις Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου.Η πυρκαγιά έχει φτάσει στην ακτή Αχλάδα, στο λιμάνι του οικισμού της Σάρτης.
Οι επικεφαλής της αστυνομίας και ο υπαρχηγός επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Κωνσταντίνος Γιόβας, σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, προχώρησαν στην απομάκρυνση των λιγοστών κατοίκων της περιοχής καθώς η φωτιά απειλούσε τα σπίτια τους.
Apostolos Tzitzikostas
7 ώρες πριν
Μάχη με τη φωτιά στη Σιθωνία. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την Πολιτική Προστασία συνδράμει την Πυροσβεστική με όλα τα μέσα που διαθέτει. Πρώτο και κύριο μέλημά μας οι άνθρωποι και οι περιουσίες τους.
1 / 5
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC
Πυρκαγιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής
Όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική το απόγευμα της Πέμπτης, το Πυροσβεστικό Σώμα, τις πρωινές ώρες, εισηγήθηκε για προληπτικούς λόγους την απομάκρυνση των κατοίκων από τον οικισμό Κάμπ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, οθόνη και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βερολίνο: Φωτιά σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται συστήματα αεράμυνας – Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Ανησυχίες για το τοξικό νέφος

  03.05.2024 | 20:53 Σε προάστιο του Βερολίνου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο σιδήρου, με τους ειδικούς να εκφράζουν ανησυχίες για το το...