Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αναπάντεχη ενδοκυβερνητική τριβή με «πρωταγωνίστριες» τις Γεροβασίλη και Παπακώστα


Η Όλγα Γεροβασίλη και η Κατερίνα Παπακώστα στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Αναπάντεχη ενδοκυβερνητική τριβή με «πρωταγωνίστριες» τις Γεροβασίλη και Παπακώστα

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Σφοδρό επεισόδιο μεταξύ των κ.κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα φέρεται να σημειώθηκε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με την τελευταία μάλιστα, να απειλεί με παραίτηση. Παρέμβαση του πρωθυπουργού.
Απροσδόκητη ενδοκυβερνητική τριβή φαίνεται πως σημειώθηκε την Τρίτη μεταξύ της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, και της υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα.
Το συμβάν, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», έλαβε χώρα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή των Ελλήνων.
Η οξύτητα του επεισοδίου, μάλιστα, ήταν τέτοια, ώστε η κ. Παπακώστα φέρεται να απείλησε με παραίτηση, προτού παρέμβει πυροσβεστικά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Η σύγκρουση των δύο «κυριών» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αφορούσε τις κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) και συγκεκριμένα, τον ακριβή χρόνο υλοποίησής τους.
Την Τετάρτη, αναμένεται να υπάρξει νέος γύρος διαβουλεύσεων και συνεννοήσεων, προκειμένου να διευθετηθεί οριστικά το όποιο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βερολίνο: Φωτιά σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται συστήματα αεράμυνας – Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Ανησυχίες για το τοξικό νέφος

  03.05.2024 | 20:53 Σε προάστιο του Βερολίνου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο σιδήρου, με τους ειδικούς να εκφράζουν ανησυχίες για το το...