Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ο Καμμένος διαψεύδει δημοσιεύματα για αναφορές περί συναλλαγών της κυβέρνησης με τον Σόρος


Ο Πάνος Καμμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Ο Καμμένος διαψεύδει δημοσιεύματα για αναφορές περί συναλλαγών της κυβέρνησης με τον Σόρος

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
O υπουργός Άμυνας διέψευσε τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία κατήγγειλε συναλλαγή 50 εκατ. ευρώ μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του Τζορτζ Σόρος, με τη ΝΔ και το Μέγαρο Μαξίμου να επιδίδονται σε πόλεμο ανακοινώσεων.
Για «επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου» κάνει λόγο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφερόμενος στη φημολογία ότι κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου, ο ίδιος έκανε λόγο για παροχή χρημάτων από τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος στην ελληνική κυβέρνηση.
Ο κ. Καμμένος, στην ανάρτησή του διαψεύδει κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι «είναι ψευδές» και σημειώνοντας ότι απόδειξη αποτελούν «τα πρακτικά και οι παρόντες».
Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου , εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες
ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να δημοσιοποιήσει την επιστολή Κοτζιά
​Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για το ζήτημα τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Οφείλει σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει την επιστολή Κοτζιά. Πολύ περισσότερο, όταν το "ανοιχτό βιβλίο του", όπως χαρακτήρισε τον κ. Κοτζιά, αποκάλυψε δημοσίως πως ο κ. Καμμένος μέσα στο υπουργικό συμβούλιο κατήγγειλε ότι ο επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος χρημάτισε υπουργούς της κυβέρνησής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να εξαγοράσουν και εκείνοι ξένους παράγοντες».
Στην ίδια ανακοίνωση η Πειραιώς υπογράμμιζε ότι «η Νέα Δημοκρατία μέσω του αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης κ. Κ. Καραγκούνη κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά στην οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ο κ. Καμμένος κατήγγειλε χρηματισμούς υπουργών από τον Τζορτζ Σόρος».
Μαξίμου: Η μόνη ομερτά που υπήρχε είναι αυτή του κ. Μητσοτάκη
Στη ΝΔ απάντησε το μέγαρο Μαξίμου κάνοντας λόγο για «προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να εκτρέψουν τη συζήτηση από την πραγματικότητα της υπόθεσης Παπαντωνίου των μαύρων ταμείων και του χορού των εκατομμυρίων, από την πραγματικότητα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που οικοδόμησαν».
«Αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τον εκφυλισμό, την ηθική κατάντια και την καταρράκωση θεσμών και αξιών επιχειρούν με λάσπη στον ανεμιστήρα να πείσουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι», αναφέρει σε δελτίο Τύπου το γραφείο του πρωθυπουργού και συμπληρώνει ότι «οι έρευνες και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης όμως δεν αποκρύβονται, δεν παραγνωρίζονται και πολύ περισσότερο δεν συμψηφίζονται με τη λάσπη τους».  
Η ανακοίνωση του Μαξίμου που είναι σε πολύ έντονο ύφος κάνει λόγο για «βλακώδεις επικοινωνιακές δήθεν καταιγίδες που ενορχηστρώνουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ»
«Η μόνη ομερτά που υπήρχε αλλά σπάει μέρα με τη μέρα είναι αυτή του κου Μητσοτάκη και των εκσυγχρονιστών συνοδοιπόρων του» τονίζει το Μαξίμου και καταλήγει: «Πιθανόν περιμένουν κάτι και φοβούνται. Εξ ου και ο πανικός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βερολίνο: Φωτιά σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται συστήματα αεράμυνας – Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Ανησυχίες για το τοξικό νέφος

  03.05.2024 | 20:53 Σε προάστιο του Βερολίνου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο σιδήρου, με τους ειδικούς να εκφράζουν ανησυχίες για το το...