Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης
Πηγή: EUROKINISSI / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ
Μία φράση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν αρκετή, ώστε να ξεσπάσει την Πέμπτη (25/10/2018) έντονη πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης

Σχολιάζοντας, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Παπαντωνίου, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Όταν θα έρθει η ώρα και θα ανοίξουμε το φάκελο της περιόδου Τσίπρα, ο Γιάννος και ο Άκης θα φανούν αγγελούδια».
Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να απαντά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ: «Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή τις τελευταίες ημέρες. Σε παρόμοιες περιπτώσεις ο σοφός λαός μας λέει: “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Λάρισα: 25χρονος κυκλοφορούσε ολόγυμνος στο κέντρο της πόλης – Ισχυριζόταν ότι είναι ο Ιησούς Χριστός Έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει 03.05.2024 | 18:55

  Αναταραχή προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας, όταν ένας 25χρονος εντοπίστηκε να κυκλοφορεί ολόγυμν...