Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Συνελήφθη μέλος της οργάνωσης που εμπλέκεται στη διπλή βομβιστική επίθεση στη Μόσχα

Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Συνελήφθη μέλος της οργάνωσης που εμπλέκεται στη διπλή βομβιστική επίθεση στη Μόσχα

© Sputnik / Yevgeny Biyatov
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Το μέλος μιας οργάνωσης που εμπλέκεται στη διπλή τρομοκρατική επίθεση στο μετρό της Μόσχας το 2010 βρίσκεται υπό κράτηση δήλωσε την Πέμπτη η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB).
Έναν ύποπτο που είναι μέλος της οργάνωσης που θεωρείται πως βρίσκεται πίσω από τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στο μετρό της Μόσχας το 2010, έχει συλλάβει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) στη Ρωσική Δημοκρατία του Νταγκεστάν.
«Η Ρωσική FSB, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ερευνών, έθεσε υπό κράτηση μέλος της συμμορίας "Vagabov" στην περιοχή Χασαβιούρτ του Νταγκεστάν»
Η εν λόγω συμμορία είχε εμπλακεί στην οργάνωση επιθέσεων από γυναίκες βομβιστές αυτοκτονίας στις 29 Μαρτίου 2010 στη Μόσχα.
Τον Μάρτιο του 2010, μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, σημειώθηκαν δύο ισχυρές εκρήξεις σε δύο σταθμούς του μετρό της Μόσχας.
Συνολικά 36 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο σημείο και άλλοι τέσσερις υπέκυψαν αργότερα στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πιθανότατα ο πλανήτης K2-18b είναι κατοικήσιμος! – Διαθέτει όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή σε αυτόν! Έχει όγκο 8,6 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο της Γης 28.04.2024 | 20:00

  Ο πλανήτης K2-18b φαίνεται ότι διαθέτει… ζωή! Οι πρώτες ενδείξεις ζωής στον εξωηλιακό πλανήτη ήταν το 2019, όταν τα εργαστήρια της NASA εί...