Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Αποδοκιμασίες κατά του Βαρεμένου στην παρέλαση στη Μελβούρνη (βίντεο)


Ο Γιώργος Βαρεμένος

Αποδοκιμασίες κατά του Βαρεμένου στην παρέλαση στη Μελβούρνη (βίντεο)

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και μπουκάλια κατά του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από ομογενείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου.
Δέκτης αποδοκιμασιών ομογενών της Αυστραλίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, έγινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, στην παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, στη Μελβούρνη.
Όπως μεταδίδει το δίκτυο Νέος Κόσμος, ξεκίνησαν γιουχαΐσματα αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του κ. Βαρεμένου στην εκδήλωση με πολίτες να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία» και άλλους να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή».
Δεν άργησε ωστόσο και ένας δεύτερος γύρος αποδοκιμασιών, με ομογενείς να τον αποκαλούν «προδότη» και να του λένε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.
Παρά το αρνητικό κλίμα, ο κ. Βαρεμένος πήρε κανονικά το λόγο και μίλησε στους συγκεντρωμένους. Δυο διαδηλωτές του πέταξαν μπουκάλια ενώ αποχωρούσε από το χώρο τα οποία πάντως δεν τον πέτυχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ν. Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 16:45:07 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ   Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από την Αμ...