Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Η ΝΔ στηρίζει Τομπούλογλου στη Φιλαδέλφεια; – Για πλεκτάνη μιλά ο υποψήφιος δήμαρχος για το «φακελάκιΗ Αιμίλιος Λιάτσος ρωτάει τον Χάρη Τομπούλογλου για το φακελάκι και την ...


Η ΝΔ στηρίζει Τομπούλογλου στη Φιλαδέλφεια; – Για πλεκτάνη μιλά ο υποψήφιος δήμαρχος για το «φακελάκι»

Ο ίδιος πάντως λέει ότι δεν ζήτησε τη στήριξη κανενός κόμματος

Above post
Ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να στηρίζει την υποψηφιότητα του Χάρη Τομπούλογλου για τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Ο Χάρης Τομπούλογου είχε καταδικαστεί, για όσους δεν θυμούνται, πρωτοδίκως τον Απρίλιο του 2016 σε κάθειρξη 8 ετών με αναστολή, αφού ως διοικητής του νοσοκομείου «Παίδων-Αγλαΐα Κυριακού» είχε παραλάβει φακελάκι με 25 χιλιάδες ευρώ.
Η σύλληψη έγινε με τη συνδρομή του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων της Alpha Bank, Τάσου Γκιάτη, ο οποίος και έδωσε τη «μίζα» στον Τομπούλογλου προκειμένου να μην καταστήσει έκπτωτο τον διαγωνισμό στον οποίο είχε προκριθεί μία διαφημιστική εταιρεία. 
Αξίζει να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά στο εν λόγω σκάνδαλο υπάρχουν και  επιπλέον ντοκουμέντα, καθώς έχει βγει στο φως της δημοσιότητας βίντεο που δείχνει τον Χάρη Τομπούλογλουνα βάζει στην τσέπη του τον επίμαχο φάκελο με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, σε συνάντηση με τον άνθρωπο που έπαιξε τον ρόλο του «μεσάζοντα» σε ένα γραφείο στην Ιπποκράτους.
Ο Τομπούλογλου ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι τα χρήματα προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο, ενώ αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο ίδιος είχε προσβάλει ως μη νόμιμη τη διαδικασία παρακολούθησης με κάμερες. Μάλιστα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε κάνει δεκτό το αίτημά του, για να ακολουθήσει βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που έκρινε νόμιμη την παρακολούθηση και να έρθει, στη συνέχεια, ο Άρειος Πάγος για να επικυρώσει τελεσίδικα την απόφαση περί νομιμότητας.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής και επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών και τριών μηνών (με αναστολή) και χρηματικό πρόστιμο 40.300 ευρώ.

Στην παρουσίαση του συνδυασμού του έσωσαν το «παρών» αρκετά «γαλάζια» στελέχη, μεταξύ των οποίων και η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία, μάλιστα, «ανέβασε» και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο twitter (στη συνέχεια έσβησε το tweet) με την ίδια να μιλάει δίπλα στον Χάρη Τομπούλογλου και λεζάντα: «Καλή επιτυχία στον αγαπητό φίλο Χάρη Τομπούλογλου, υποψήφιο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας».
Ο Χάρης Τομπούλογλου σε δηλώσεις που έκανε χθες στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Κontra Channel ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ζητήσει το χρίσμα από κανένα κόμμα, ενώ σε ό,τι αφορά στην υπόθεση για το «φακελάκι» υποστήριξε ότι πρόκειται περί πλεκτάνης.
Η έφεσή του θα συζητηθεί τον Σεπτέμβριο του 2019.ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ
ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πιθανότατα ο πλανήτης K2-18b είναι κατοικήσιμος! – Διαθέτει όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή σε αυτόν! Έχει όγκο 8,6 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο της Γης 28.04.2024 | 20:00

  Ο πλανήτης K2-18b φαίνεται ότι διαθέτει… ζωή! Οι πρώτες ενδείξεις ζωής στον εξωηλιακό πλανήτη ήταν το 2019, όταν τα εργαστήρια της NASA εί...