Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Όχι» στο άνοιγμα των σχολείων εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

 

Κρούσματα: 
63.959.717
Ανέρρωσαν: 
41.106.588

Θάνατοι: 
1.482.115
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από 
 0  0  0
Βρείτε μας

Να μην ανοίξουν τα σχολεία εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας. Για πότε δρομολογείται η επιστροφή στις τάξεις.

Να μην ανοίξουν τα σχολεία, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη του νέου έτους, εισηγούνται προς την ελληνική κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι της χώρας.

Άλλωστε, χτες, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε πως το «λουκέτο» σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες της χώρας μας θα διατηρηθεί για όσο διάστημα κρίνει απαραίτητο η επιτροπή των ειδικών του υπ. Υγείας.

«Θα κρατήσουμε τα σχολεία κλειστά για όσο μας λένε οι ειδικοί, αλλά όταν γυρίσουμε στις φυσικές τάξεις, θα ξέρουμε ότι έχουμε πια την υποδομή για την ψηφιακή εκπαίδευση» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, ενώ ναφερόμενος στην τηλεκπαίδευση, υπογράμμισε πως: «έναν χρόνο πριν, δεν θα πιστεύαμε πως καθεμία σχολική τάξη, από τα νηπιαγωγεία ως τα πανεπιστήμια, θα λειτουργεί ηλεκτρονικά», ευχαριστώντας μαθητές και εκπαιδευτικούς που στήριξαν την πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ζητάει την επαναφορά 13ου και 14ου μισθού για το Δημόσιο

  Δεν υπάρχει λόγος κατάργησης των επιδομάτων από τη στιγμή που η χώρα έχει περάσει στην μεταμνημονιακή εποχή. Αίτημα-βόμβα από την Έν...