Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ Oι ανακοινώσεις Πέτσα για τα περιοριστικά μέτρα - Ζωντανή εικόνα

 

Κρούσματα: 
66.654.824
Ανέρρωσαν: 
42.889.583

Θάνατοι: 
1.530.877
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (508)
 0  0  0
Βρείτε μας

Ζωντανά η μετάδοση των ανακοινώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αναμένεται να εστιάσουν στο τι θα παραμείνει κλειστό και τι θα ανοίξει το επόμενο διάστημα. 

Παράλληλα, δεν αναμένεται να ανακοινωθεί άνοιγμα των σχολείων -οποιασδήποτε βαθμίδας- καθώς κρίνεται ανούσιο να επιστρέψουν οι μαθητές στις αίθουσες για ελάχιστες μέρες πριν κλείσουν και πάλι τα σχολικά ιδρύματα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, σύμφωνα -πάντα- με την ίδια πηγή. Δύσκολο αναμένεται επίσης να αποφασιστεί το άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Σημειώνεται ότι  σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου στις 19:00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...