Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

YouTube«Έπεσαν» YouTube και Gmail - Προβλήματα σε όλο τον κόσμο

 

Κρούσματα: 
71.826.946
Ανέρρωσαν: 
46.961.130

Θάνατοι: 
1.607.348
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Προβλήματα στην πλατφόρμα του YouTube στο Gmail και άλλες πλατφόρμες της Google παρατηρήθηκαν το μεσημέρι. Τέθηκαν εκτός λειτουργίας για περίπου μισή ώρα.

Εκτός λειτουργίας τέθηκε η πλατφόρμα του YouTube, που ανήκει στον τεχνολογικό κολοσσό της Google, σε πολλές περιοχές του κόσμου.

Όποιος επιχειρούσε να μπει στη σελίδα έβλεπε μία... αξιαγάπητη -κατά τ' άλλα- μαϊμού να ενημερώνει πως «Κάτι πήγε λάθος...». 

Παράλληλα, προβλήματα υπήρξαν και στο Gmail κι άλλες υπηρεσίες της Google, όπως το Google Drive, γεγονός που έχει θέσει την εταιρεία σε συναγερμό.

«Δυστυχώς, ο λογαριασμός σας δεν διαθέσιμος προσωρινά. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ξανά σε μερικά λεπτά. Μπορείτε να δείτε το Πίνακα ελέγχου κατάστασης G Suite για την τρέχουσα κατάσταση της υπηρεσίας. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επισκεφτείτε το Κέντρο Βοήθειας» ήταν το μήνυμα που βλέπει κάποιος όταν προσπαθεί να μπει στον λογαριασμό του στο Gmail.

Gmail
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : GMAIL
Gmail

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 14:00. Λίγο μετά τις 14:30 η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Η εταιρεία δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση σχετικά με τα εκτεταμένα προβλήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

NewsIT Ελλαδα 17:27 11/10/2024 Ετοίμαζαν χτυπήματα στην Αθήνα; Από κόσκινο το Tocarev, οι πυροκροτητές και τα εκρηκτικά που βρέθηκαν σε ΙΧ στην Σωκράτους

  Menu Δημητρης Πωποτας, Αρια Καλυβα Τι κρύβεται πίσω από την περίεργη υπόθεση του 39χρονου σεσημασμένου Αλβανού  κακοποιού , την πλαστική ε...