Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ναι μεν αλλά'' από Μπάιντεν: Θα μοιραστώ πληροφορίες για την προέλευση του κορονοϊού, εκτός εάν..

 

.

Τζο Μπάιντεν - Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.05.2021
Βρείτε μας
Τι αναφέρει ο Αμερικανός Πρόεδρος μερικές ώρες μετά από την εντολή που έδωσε στη CIA για να βρουν την προέλευση της COVID-19.
Ο Τζο Μπάιντεν θα μοιραστεί τα ευρήματα από την έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για την προέλευση της πανδημίας της COVID-19, όταν είναι έτοιμη, εκτός εάν... προκύψει κάτι που δεν γνωρίζει.
Τζο Μπάιντεν - Sputnik Ελλάδα, 1920, 02.05.2021
Κόσμος
ΗΠΑ: Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι τις πρώτες 100 ημέρες της προεδρίας Μπάιντεν
Yπενθυμίζεται πως χτες ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε προθεσμία 90 ημερών στις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας του να καταλήξουν από πού προήλθε ο νέος κορονοϊός και να υποβάλουν την έκθεσή τους για να τερματιστεί η συζήτηση σχετικά με το εάν εξαπλώθηκε φυσικά στους ανθρώπους από ζώα ή εάν διέρρευσε από εργαστήριο στην Κίνα - μια θεωρία που το Πεκίνο απορρίπτει έντονα.
«Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τους εταίρους τους σε όλον τον κόσμο για να ασκήσουν πιέσεις στην Κίνα ώστε να συμμετάσχει σε μια πλήρη, διαφανή και στηριγμένη σε αποδείξεις διεθνή έρευνα» επεσήμανε ο Τζο Μπάιντεν.
Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ εξετάζουν αναφορές ότι ερευνητές σε εργαστήριο ιολογίας στην Κίνα, νόσησαν σοβαρά το 2019, έναν μήνα πριν καταγραφούν τα πρώτα περιστατικά κορονοϊού, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές των ΗΠΑ, οι οποίες επισήμαναν ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι η νόσος προέρχεται από εργαστήριο.
Νωρίτερα σήμερα, το Facebook ανακοίνωσε πως πλέον δεν θα αφαιρεί αναρτήσεις από τις εφαρμογές της, οι οποίες ισχυρίζονται ότι η COVID-19 δημιουργήθηκε τεχνητά από τον άνθρωπο.
«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με ειδικούς της υγείας για να συμβαδίζουμε με την εξελισσόμενη φύση της πανδημίας και να ενημερώνουμε τακτικά τις πολιτικές μας, καθώς προκύπτουν νέα στοιχεία συνεχώς», αναφέρεται στο σχετικό email.
Τον Φεβρουάριο, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι θα προσθέτει αναρτήσεις που αναφέρουν ότι ο κορονοϊός είναι ένας τεχνητός ιός που παρασκευάστηκε από τον άνθρωπο, σε μία λίστα με άλλες μη αποδεκτές αναρτήσεις που θα τις αφαιρούσαν από τις πλατφόρμες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου