Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Συνελήφθη άνδρας που αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε κοπέλα σε λεωφορείο στην Ομόνοια

 


Επιβάτες σε λεωφορείο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.05.2021
Βρείτε μας
Οι Αρχές εξετάζουν αν είναι ο ίδιος που επιτέθηκε νωρίτερα και σε μια 19χρονη μέσα σε λεωφορείο στην ίδια περιοχή.
Ένα ακόμη περιστατικό ακραίας σεξουαλικής παρενόχλησης με θύμα μια νεαρή γυναίκα μέσα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας, είδε το φως της δημοσιότητας.
Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (25/05), λίγες ώρες δηλαδή πριν από την τραυματική εμπειρία που είχε η 19χρονη, επίσης στην Ομόνοια, ένας διεστραμμένος άνδρας «κόλλησε» σε μια νεαρή γυναίκα μέσα σε λεωφορείο, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και αυνανίστηκε.
Εξαγριωμένοι ωστόσο επιβάτες, σύμφωνα με το protothema, αφού άκουσαν την άτυχη κοπέλα να φωνάζει, όρμησαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.
Ο δράστης φέρεται να είναι ένας 19χρονος με καταγωγή από την Αιγύπτιο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στον εισαγγελέα.
Οι αστυνομικοί ερευνούν πλέον αν πρόκειται για το άτομο που παρενόχλησε σεξουαλικά με τον ίδιο τρόπο, λίγες ώρες αργότερα τη 19χρονη, αφού αφέθηκε ελεύθερος ή αν πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις.
Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο λεωφορείο Β9, ενώ όπως κατήγγειλε στο Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα η νεαρή, ο διεστραμμένος άνδρας αρχικά την πλησίασε και αφού την «κάρφωνε» επίμονα με τα μάτια, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται, απτόητος από το γεγονός ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο κόσμο και τον έβλεπαν όλοι οι επιβάτες.
Η κοπέλα έβαλε τρομαγμένη τις φωνές, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους επιβάτες να ορμήσουν πάνω του και να τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια, κάλεσαν την Αστυνομία, με τον ανώμαλο επιβάτη να μεταφέρεται λίγο ώρα αργότερα στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...