Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών «ορφανό» DNA

 

Κοινωνία 
 Ενημερώθηκε στις: 


Τέλος οι δηλώσεις από τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν για τις εξελίξεις στις έρευνες που αφορούν στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, λέγοντας χαρακτηριστικά «παρερμηνεύονται πολλά και εμποδίζουν την έρευνα». Γι' αυτό και παρέπεμψε στην αστυνομία τους δημοσιογράφους.

Στο σπίτι του, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου άγνωστοι δράστες σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν επέστρεψε σήμερα ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σχεδόν δύο ημέρες μετά το έγκλημα που προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο.

Μετά από μέρες ερευνών, η αστυνομία έδωσε «πράσινο φως» για να καθαρίσει το σπίτι, έχοντας συλλέξει όσα στοιχεία τους ήταν απαραίτητα. Συνεργείο καθαρισμού έφτασε στη μεζονέτα, ξεκινώντας το έργο του.

«Ό,τι θέλετε στην αστυνομία, μιλάτε κατευθείαν με αυτούς. Παρερμηνεύονται πολλά και εμποδίζουν την έρευνα. Το ήξερα από την αρχή ότι δεν είναι εύκολο. Ό,τι περνάει παρερμηνεύεται και είναι λάθος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 32χρονος, όπως μετέδωσε το Mega.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση με αμείωτο ρυθμό. Όπως δήλωσε ο συνδυκαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, έχει βρεθεί «ορφανό» DNA στο σώμα της 20χρονης Καρολάιν, το οποίο πρέπει να ταυτοποιηθεί.

«Μας προβληματίζει...»

«Φαινόταν ότι είναι εύκολη υπόθεση, έχουμε εξιχνιάσει πιο δύσκολες υποθέσεις. Ο άρτιος και λεπτομερής σχεδιασμός μας προβληματίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάσκας.


Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, τόνισε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, γιατί όπως σημείωσε «για να κάνεις διάρρηξη δεν μπαίνεις με τα όπλα στα χέρια, ούτε με μονωτική ταινία».

Παράλληλα είπε πως οι κακοποιοί «ήταν ευαίσθητοι στο θόρυβο και φοβισμένοι και αυτό φαίνεται από τη δολοφονία του σκυλιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο – Αναβλήθηκε η συναυλία

  Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο – Αναβλήθηκε η συναυλία Ανησυχία για τη  Μαρινέλλα  που κατέρρευσε στη σκηνή στο  Ηρώδειο  κα...