Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΜΟΣΧΑ, 24 Ιουνίου - RIA Novosti.Το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τη Δύση να μην χρησιμοποιήσει την κατάσταση στη Ρωσία για δικούς της σκοπούς

 7:51 24/06/2023


Το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τη Δύση να μην χρησιμοποιήσει την κατάσταση για να επιτύχει τους ρωσοφοβικούς στόχους της

Το κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Μόσχα - RIA Novosti, 1920, 24/06/2023
Το κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Μόσχα. Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 24 Ιουνίου - RIA Novosti. Η Μόσχα προειδοποιεί τη Δύση να μην υπαινίσσεται τη χρήση της κατάστασης στη Ρωσία για δικούς της σκοπούς, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Το πρακτορείο σημείωσε ότι μια απόπειρα ένοπλης εξέγερσης προκαλεί έντονη απόρριψη στη ρωσική κοινωνία και «οι περιπετειώδεις φιλοδοξίες των συνωμότων, στην πραγματικότητα, στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη Ρωσία, στην καταστροφή της ενότητας και στην υπονόμευση των προσπαθειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας που στοχεύουν αξιόπιστα διασφαλίζοντας τη διεθνή ασφάλεια».
"
«Προειδοποιούμε τις δυτικές χώρες για κάθε υπαινιγμό για πιθανή χρήση της εσωτερικής κατάστασης στη Ρωσία για την επίτευξη των ρωσοφοβικών στόχων τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.
Σημείωσε ότι τέτοιες προσπάθειες είναι μάταιες και δεν θα βρουν ανταπόκριση ούτε στη Ρωσία ούτε μεταξύ λογικών πολιτικών δυνάμεων στο εξωτερικό.
Στρατιωτικός εξοπλισμός στην οδό Rostov-on-Don - RIA Novosti, 1920, 24/06/2023
Αυτή είναι μια ένοπλη εξέγερση και προδοσία: η Ρωσία έχει πάρει μαθήματα από την ιστορία της
"Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο εγγύς μέλλον η κατάσταση θα βρει τη λύση της, αντάξια της μακραίωνης σοφίας του ρωσικού λαού και του ρωσικού κράτους. Όλοι οι στόχοι και οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης θα εκπληρωθούν", ανέφερε το υπουργείο .Η Ρωσία θα συνεχίσει την κυρίαρχη πορεία της για να διασφαλίσει την ασφάλειά της, να ενισχύσει την εξουσία της στη διεθνή σκηνή και να σχηματίσει μια δίκαιη πολυπολική παγκόσμια τάξη, πρόσθεσε το υπουργείο, σημειώνοντας ότι η Μόσχα εκτιμά ιδιαίτερα την κατανόηση αυτής της θέσης αρχών από συμμάχους και ξένους εταίρους.
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε σχέση με την εσωτερική πολιτική κατάσταση: εκτιμούμε ιδιαίτερα την κατανόηση της θέσης αρχών της Μόσχας από τους συμμάχους, την οποία ήδη αισθανόμαστε πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...