Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π.Ρήγας επιβεβαιώνει τον καυγά με Δ.Τζανακόπουλο – «Με έπιασε από τον λαιμό και με έβρισε» Για «τραμπούκικη επίθεση» από τον Δ.Τζανακόπουλο έκανε λόγο ο Π.Ρήγα

 

Για το άγριο επεισόδιο με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, το οποίο αναφερόταν πως σημειώθηκε στην Κουμουνδούρου το βράδυ των εκλογών, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο Πάνος Ρήγας.

«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» δήλωσε  ο κ. Ρήγας.Σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν (σ.σ. τον Δημήτρη Τζανακόπουλο). Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω».«Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει» κατέληξε για τον καβγά με τον Τζανακόπουλο ο Παναγιώτης Ρήγας με τις πληροφορίες ότι ο πρώτος ήθελε να παραιτηθεί να διαψεύδονται από την Κουμουνδούρου.

Τα στελέχη που έζησαν από πρώτο χέρι το περιστατικό αναμένεται να ζητήσουν την παραπομπή του κ. Τζανακοπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δηλαδή το Πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Τζανακοπουλος φέρεται να εγκάλεσε τον κ. Ρήγα αναφορικά με την επιτυχία της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ νωρίτερα από το συμβάν φέρεται να είχε απευθυνθεί ειρωνικά και σε άλλο στέλεχος του κόμματος με την ίδια «επιχειρηματολογία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...