Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Κακοκαιρία: Προβλήματα στην Αττική από το καλοκαιρινό μπουρίνι

Κακοκαιρία: Προβλήματα στην Αττική από το καλοκαιρινό μπουρίνι
Πηγή: EUROKINISSI/ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Αρκετά προβλήματα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, έχει προκαλέσει το μπουρίνι που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής. Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις να γίνονται με δυσκολία.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει πως ο καιρός θα αλλάξει άρδην το Σαββατοκύριακο. Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής "άνοιξαν οι ουρανοί" σε πολλές περιοχές της Αττικής, με πολλές κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας να μετατρέπονται σε «ποτάμια». 
Από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε τα βόρεια και δυτικά της Αττικής, τα μεγαλύτερα προβλήματα προκλήθηκαν στο Μενίδι, απ’ όπου η Πυροσβεστική δέχτηκε δύο κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.
Την ίδια ώρα πλημμύρισαν και τα νότια προάστια, με την Πυροσβεστική να δέχεται κλήσεις για εκλωβισμούς οδηγών στη Γλυφάδα, χωρίς, ωστόσο, να χρειαστεί να επέμβει.
Λόγω της βροχόπτωσης σε πολλούς δρόμους πραγματοποιήθηκε διακοπή της κυκλοφορίας, η οποία αποκαταστάθηκε σταδιακά. Αυτή την ώρα έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά στο ρεύμα προς Πέραμα.
Και η Κόρινθος επλήγη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με την επιστροφή των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου να γίνεται υπό βροχή. Χαρακτηριστικό video από drone που κατέγραψε το μπουρίνι στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Εμετική αγόρευση από τον Φλωρίδη!

  28|03|2024 | 13:07 Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης Ο υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε με χυδαίο υβρεολόγιο στη Βουλή ότι η αντιπολίτευσ...