Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ο Ζάεφ καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν «ναι» για «μακεδονική ταυτότητα erga omnes»


Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ

Ο Ζάεφ καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν «ναι» για «μακεδονική ταυτότητα erga omnes»

© AFP 2018 / Dimitar Dilkoff
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Οι εξελίξεις στο Σκοπιανό (67)
 0  0  0
Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, με μήνυμά του στο Twitter καλεί τους πολίτες να πουν «ναι» στο δημοψήφισμα προβάλλοντας τη «μακεδονική ταυτότητα erga omnes».
Την καμπάνια για το δημοψήφισμα ξεκίνησε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, με στόχο να κερδίσει το «ναι» των πολιτών στη συμφωνία των Πρεσπών.
Σε μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter μέσα στο Σαββατοκύριακο από την Χαλκιδική όπου βρισκόταν, επισημαίνει τα οφέλη της χώρας του από τη συμφωνία, τονίζοντας ότι με το «ναι» στο δημοψήφισμα προστατεύεται και ενισχύεται η «μακεδονική» γλώσσα και η μακεδονική ταυτότητα με χρήση erga omnes.
«Η μακεδονική γλώσσα και οι πολίτες — προστατεύονται και ενισχύονται! Η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes. Η επίσημη γλώσσα της χώρας είναι η Μακεδονική, ισότιμη με όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η γλώσσα θα χρησιμοποιείται ελεύθερα παντού, σε OHE, NATO, EE, σε όλους τους επίσημους θεσμούς και εκδηλώσεις», έγραψε ο Ζόραν Ζάεφ στο Twitter.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ έχει «καρφιτσώσει» στην αρχή του λογαριασμού του στο Twitter ανάρτηση με βίντεο. Ο κ. Ζάεφ κάνει λόγο για ενίσχυση της «μακεδονικής» εθνικής ταυτότητας και καλεί τους πολίτες να πουν «ναι» για «το μέλλον της Μακεδονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ζητάει την επαναφορά 13ου και 14ου μισθού για το Δημόσιο

  Δεν υπάρχει λόγος κατάργησης των επιδομάτων από τη στιγμή που η χώρα έχει περάσει στην μεταμνημονιακή εποχή. Αίτημα-βόμβα από την Έν...