Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Πακιστανός ΥΠΕΞ: Αποτρέψαμε πυραυλική επίθεση που σχεδίαζε η Ινδία και το Ισραήλ

Οι σημαίες της Ινδίας και του Πακιστάν

Πακιστανός ΥΠΕΞ: Αποτρέψαμε πυραυλική επίθεση που σχεδίαζε η Ινδία και το Ισραήλ

© AFP 2018 / NARINDER NANU
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Ο πακιστανός υπουργός Εξωτερικών Σαχ Μαχμούντ Κουρέσι ανέφερε ότι η επαγρύπνηση του στρατού της χώρας του απέτρεψε μια πιθανή επίθεση της Ινδίας με πυραύλους σε πέντε σημεία της χώρας.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν Σαχ Μαχμούντ Κουρέσι δήλωσε πως ο στρατός απέτρεψε μια επίθεση της Ινδίας με πυραύλους σε πέντε σημεία της χώρας.
«Οι ένοπλες δυνάμεις ήταν σε επιφυλακή… οι μυστικές μας υπηρεσίες επιβεβαιώθηκαν. Οι διπλωματικές και στρατιωτικές επαφές διαδραμάτισαν ρόλο στην αποτροπή της επίθεσης. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία ήταν επίσης σε επαφή», ανέφερε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, σύμφωνα με τους Daily Times.
Ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε επίσης ότι το Πακιστάν είχε πλήρη επίγνωση των δεσμών μεταξύ Ινδίας και Ισραήλ, το οποίο φέρεται να είχε γνώση του σχεδίου για επίθεση στο Πακιστάν.
Ούτε η Ινδία ούτε το Ισραήλ έχουν σχολιάσει τους ισχυρισμούς μέχρι στιγμής.
Τα σχόλιά του υπουργού έρχονται λίγο μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας του Πακιστάν, Dawn που ανέφερε ότι η Ινδία σχεδίαζε μια «επικίνδυνη επίθεση» από την αεροπορική βάση του στο Ρατζαστάν στο Πακιστάν με τη βοήθεια του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η νέα «κλοπή» των 7,5 δισ. ευρώ της Εθνικής Τράπεζας δείχνει το «έγκλημα» που έγινε σε βάρος της ελληνικής οικονομίας

  02.10.2024 | 15:56 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος | email: andreopoulos@pronews.gr Η επιστροφή των τραπεζών σε εθνικό-ελληνικό έλεγχο είναι εκ ...