Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση για την Ελλάδα στο Eurogroup, τι λένε οι πρώτες πληροφορίες


Η Ελλάδα στο Eurogroup

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση για την Ελλάδα στο Eurogroup, τι λένε οι πρώτες πληροφορίες

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Η συζήτηση στο Eurogroup για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε, με τις πρώτες πληροφορίες να επιβεβαιώνουν ότι δεν δόθηκε το «πράσινο φως» για την εκταμίευση του ενός δισ. ευρώ.
Η συζήτηση για την Ελλάδα στο Eurogroup φέρεται να ολοκληρώθηκε με τον νέο νόμο Κατσέλη να παραμένει «αγκάθι» για την εκταμίευση του ενός δισ. ευρώ, η οποία παραπέμπεται για αργότερα, μέχρι τη συνεδρίαση του Απριλίου, όπως είχε δηλώσει προσερχόμενος ο Πιερ Μοσκοβισί.
«Το Eurogroup σε διάλειμμα 10 λεπτών. Καλύψαμε ήδη τις αγορές κατοικίας, την Ελλάδα, τη Λετονία και την οικονομική κατάσταση. Τώρα τα όργανα του προϋπολογισμού της Ευρωζώνης», έγραψε νωρίτερα στο Twitter ο εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup, Μάριο Σεντένο.
​Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της συνεδρίασης του Eurogroup και της επίσημης συνέντευξης Τύπου, οι πρώτες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε «πράσινο φως» για την εκταμίευση του ενός δισ. ευρώ στην Ελλάδα.
​Βασικό «αγκάθι» φαίνεται πως παραμένει το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη, γεγονός που είχαν προαναγγείλει άλλωστε Ευρωπαίοι αξιωματούχοι προσερχόμενοι στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών.
​«Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί», είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, αναφερθεί στον νέο νόμο Κατσέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου