Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ισχυρή έκρηξη σε αποθήκη στο Μπρίστολ, αναφορές για θύματα

 Ισχυρή έκρηξη σε αποθήκη στο Μπρίστολ, αναφορές για θύματα

Ασθενοφόρο αποχωρεί από την αποθήκη όπου έγινε η έκρηξη

Ben Birchall/PA via AP



Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας σε αποθήκη στο Μπρίστολ της Βρετανίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία υπάρχουν «θύματα» και το περιστατικό αυτό είναι πολύ σοβαρό.

Το Μπρίστολ βρίσκεται στην Αγγλία και είναι περίπου 195 χλμ. δυτικά του Λονδίνου.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο σημείο της έκρηξης. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Η αποθήκη εντός της οποίας έγινε η έκρηξη

Ben Birchall/PA via AP

Η αποθήκη βρίσκεται στο Έιβονμουθ, στη βιομηχανική ζώνη του Μπρίστολ, και μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα έχουν ήδη φτάσει στην περιοχή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή» και «τράνταξε κτίρια». Άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι υπάρχει ελικόπτερο το οποίο αναζητεί αγνοουμένους κοντά σε δεξαμενή με απόβλητα και ότι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους, απαγορεύοντας στους πολίτες να περάσουν.

Για λόγους ασφαλείας ανακοινώθηκε ότι σταμάτησε προσωρινά τη λειτουργία του και κέντρο ανακύκλωσης στην περιοχή.

Φωτογραφίες από τα βρετανικά ΜΜΕ δείχνουν πυκνό καπνό να ανεβαίνει από την εγκατάσταση ενώ μια μεγάλη δεξαμενή είναι κατεστραμμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέμπτος (ξανά) ο ΣΥΡΙΖΑ - "Μάχη" Ανδρουλάκη-Διαμαντοπούλου, με τρίτο τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

  Λίγο πάνω από το "ψυχολογικό όριο" του 30% τοποθετεί την εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας η νέα δημοσκόπηση της Metron A...