Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Δεν είναι βέβαιος για τον Γεωργιανό ο 32χρονος – Δεν έχει αποκλειστεί πλήρως εμπλοκή του

 


ΓΑΔΑ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 19.05.2021
Βρείτε μας
Ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο στην προσπάθειά του να διαφύγει συνεχίζει να ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, ενώ έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τον "κοντό" του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.
Τα ερευνητικά εργαλεία και το χρονικό περιθώριο που έχουν έως αύριο για την ανάκριση του Γεωργιανού εξαντλούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί πλήρως το ενδεχόμενο εμπλοκής στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο επιχειρώντας να διαφύγει με πλαστό διαβατήριο, θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, διάστημα που οι αρχές θέλουν να εξαντλήσουν ανακρίνοντάς τον.
Στον ανακριτή ο Γεωργιανός που ερευνάται το αν έχει εμπλοκή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 19.05.2021
Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Τι είπε στην απολογία του ο Γεωργιανός – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι δεν είχε ακούσει ούτε την είδηση.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τον «κοντό» δράστη, που φέρεται να σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, προκαλώντας της ασφυξία.
Ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, φαίνεται ότι δεν μπορεί με σιγουριά να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του Γεωργιανού τον δολοφόνου της συζύγου του.
Ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.05.2021
Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Γιατί μπήκε στο κάδρο των υπόπτων ο 36χρονος Γεωργιανός - Πώς κινείται η έρευνα
Οι αρχές αναμένουν τα αναλύσεις από τα ευρήματα από τη σκηνή του εγκλήματος, καθώς και τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πρώτος βομβαρδισμός του Ισραήλ στην καρδιά της Βηρυτού από την 8η Οκτωβρίου

  ΚΌΣΜΟΣ / Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, 05:54:24 / Τελευταία Ενημέρωση: 10:41 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εξαπέλυσαν...