Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Το "ύποπτο" μαύρο αυτοκίνητο, η σημαντική κατάθεση και τα κρυμμένα λεφτά στα παιχνίδια

 


Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.05.2021
Βρείτε μας
Παγωμένο παραμένει το πανελλήνιο από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί ψάχνουν ένα μαύρο αυτοκίνητο που ίσως να έχει σχέση με τη φρικιαστική δολοφονία.
Ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και κάτοικος των Γλυκών Νερών το είχε δει κοντά στο σπίτι της τραγικής οικογένειας την προηγούμενη ημέρα της διάρρηξης και της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αξιωματικοί της ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.05.2021
Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Το προφίλ των δραστών και τα λάθη τους - Πού επικεντρώνεται η έρευνα
Ο συγκεκριμένος πολίτης, ομογενής από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, παρουσιάστηκε στην αστυνομία και ανέφερε ότι στο αυτοκίνητο αυτό επέβαιναν τρία άτομα, που του θύμιζαν έντονα λόγω των χαρακτηριστικών τους, αλλοδαπούς προερχόμενους από την περιοχή, πιθανότατα τη Γεωργία.
Είχε θεωρήσει ύποπτο τον τρόπο που κινούνταν το αυτοκίνητο, και μόλις πληροφορήθηκε για την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης μητέρας, έσπευσε να το καταθέσει.
Βάσει της περιγραφής που έδωσε, οι αστυνομικοί που ήδη συλλέγουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης της κυκλοφορίας, από ολόκληρη την περιοχή, προσπαθούν να εντοπίσουν και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για να δουν αφενός τις κινήσεις του, αφετέρου τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Η νεαρή μητέρα που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.05.2021
Ελλάδα
Γλυκά Νερά: "Θα συλληφθούν αυτά τα καθάρματα" - Τι λένε γείτονες της 20χρονης και αστυνομία
Παράλληλα προσπαθούν να «καθαρίσουν» το πρόσωπο του άγνωστου άνδρα που καταγράφηκε από κάμερα να κινείται έξω από το σπίτι της οικογένειας του 32χρονου πιλότου στις 05:15 της Τρίτης, χρόνος που υπολογίζεται πως οι δράστες δεν είχαν αποχωρήσει ακόμη από το σπίτι, όπως από χθες έχει αποκαλύψει το Sputnik.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός φοράει σκούρα ρούχα, τζόκεϊ στο κεφάλι και έχει ένα τσαντάκι κρεμασμένο στον ώμο του. Η παρουσία του εκεί αλλά και οι κινήσεις του δεν εξηγούνται εύκολα και οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να ήταν ο «τσιλιαδόρος» της ομάδας των τριών δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι και δολοφόνησαν την 20χρονη.
Η άτυχη 20χρονη που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.05.2021
Κόσμος
Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο η είδηση δολοφονίας της 20χρονης στα βρετανικά ΜΜΕ
Στο μεταξύ, η πρόσφατη αγορά ενός οικοπέδου και τα χρήματα που έμειναν στην κατοχή του 32χρονου πιλότου, μετά την πληρωμή σε μετρητά, θεωρείται από τους ερευνητές της ασφάλειας κομβικό στοιχείο για την εξιχνίαση της υπόθεσης αυτής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, από τον ίδιο τον 32χρονο αλλά και τους γονείς του, ο πωλητής του οικοπέδου ζήτησε να πληρωθεί με μετρητά, οπότε και προχώρησαν στην ανάληψη από την τράπεζα ενός μεγάλου ποσού, περίπου 150.000 ευρώ.
Μετά την πληρωμή περίσσεψαν 10.000 ευρώ, ποσό το οποίο ο 32χρονος πιλότος είχε κρύψει σε ένα κουτί από επιτραπέζιο παιχνίδι «Monopoly», το οποίο είχε τοποθετήσει ανάμεσα στα παιχνίδια του παιδιού τους.
Η 20χρονη που σκοτώθηκε από αδίστακτους ληστές στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.05.2021
Ελλάδα
Γλυκά Νερά: "Ήθελε να προστατέψει το μωρό της" λέει δασκάλα της 20χρονης
Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι πως σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, ενώ από την πρώτη στιγμή τους υπέδειξε πού είναι οι 10.000 και τους ζήτησε να τα πάρουν και να μην κάνουν κακό στην οικογένειά του, οι τρεις δράστες επέμεναν για αρκετοί ώρα να ζητούν να τους πει «πού έχει κι άλλα λεφτά», κάτι που τους κάνει να υποπτεύονται το ενδεχόμενο να γνώριζαν για την ανάληψη των μετρητών που προορίζονταν για την αγορά του οικοπέδου.
Και αν κάτι τέτοιο ισχύει, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, θα είναι σημαντικότατο στοιχείο για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Περικύκλωση των Ουκρανών και στο Τορέτσκ – Οι Ρώσοι κατέλαβαν τα κέντρα διοίκησης της πόλης «Εξαρθρώθηκε η ουκρανική άμυνα και οι δυνάμεις τους βρίσκονται σε αποσύνθεση» λένε οι Ρώσοι

  Τα στρατεύματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέλαβαν τις τελευταίες ώρες όλα τα διοικητικά κτίρια του Τορέτσκ στο κέντρο της πόλης και έχουν...