Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Αποδοκιμασίες Υπ Οικ Ε Τσακαλώτο στην αγορά της Μυτιλήνης 24-11-18


Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Κάτοικοι της Μυτιλήνης αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο: «Μας εξαθλιώσατε» (Βίντεο)

© AFP 2018 / Emmanuel Dunand
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, στη Μυτιλήνη. «Μας εξαθλιώσατε... Ντροπή σας καταστρέψατε την Λέσβο», ήταν μεταξύ των συνθημάτων που ακούστηκαν εναντίον του.
Αντιμέτωπος με τις αποδοκιμασίες των πολιτών βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη Μυτιλήνη, την οποία επισκέφτηκε με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το lesvospost.com, σήμερα το πρωί και λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα ο υπουργός Οικονομίας μαζί με τη πολυπληθή συνοδεία του αποφάσισε να κάνει βόλτα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης.
Όταν ο έγινε αντιληπτός από περαστικούς που έκαναν τα ψώνια τους, ξέσπασαν αντιδράσεις. Οι πολίτες τον αποδοκίμασαν έντονα, φωνάζοντας και υβριστικά συνθήματα, ενώ μια φωνή ακούστηκε να λέει: «Μας εξαθλιώσατε… Ντροπή σας, καταστρέψατε την Λέσβο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

  Βραζιλία: Στις 70.000 οι εκτοπισμένοι - Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις πλημμύρες Newsroom  Ανανεώθηκε:  Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 11:...