Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Στην ασφάλεια πολιτικού ένας αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο χρυσού

Αστυνομικός

Στην ασφάλεια πολιτικού ένας αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο χρυσού

CC0
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Στην ασφάλεια γνωστού πολιτικού είχε αποσπασθεί τις τελευταίες εβδομάδες ένας αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με το λαθρεμπόριο χρυσού.
Αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού είχε πρόσφατα αποσπασθεί στην ομάδα ασφαλείας του Ευρωπαίου επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο τού ίδιου.
Το πολιτικό γραφείο του κ. Αβραμόπουλου ανακοίνωσε ότι ο αστυνομικός είχε αποσπασθεί στην ομάδα ασφαλείας του επιτρόπου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Μετά από ενημέρωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη φερόμενη εμπλοκή του αστυνομικού στο λαθρεμπόριο χρυσού, ζητήθηκε η άμεση επιστροφή του στην υπηρεσία του, σημειώνεται στην ανακοίνωση που αναμεταδίδει το ΑΠΕ.
Παράλληλα, επισημαίνεται πως για την όποια εξωυπηρεσιακή του απασχόληση, όταν αποσπάσθηκε, ουδεμία γνώση ή πληροφόρηση είχε, τόσο η υπηρεσία του όσο και ο υπεύθυνος της ομάδας ασφαλείας του επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

  Βραζιλία: Στις 70.000 οι εκτοπισμένοι - Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις πλημμύρες Newsroom  Ανανεώθηκε:  Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 11:...