Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης με την καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου

Συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης με την καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Συνάντηση με την καθαρίστρια από τον Βόλο που καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης για το πλαστό απολυτήριο Δημοτικού, είχε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος επισκέφτηκε τις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, επισκέφτηκε την καθαρίστρια από τον Βόλο η οποία καταδικάσθηκε σε φυλάκιση 10 ετών για το πλαστό απολυτήριο Δημοτικού.
Κατά την επίσκεψη στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, ο κ. Καλογήρου συνάντησε και συνομίλησε με κρατούμενες. Μεταξύ αυτών, όπως ανέφερε το ΑΠΕ, ήταν και η 53χρονη καθαρίστρια.
Η υπόθεση της καταδίκης της 53χρονης γυναίκας έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης. Είχε καταδικαστεί σε δεκαετή φυλάκιση καθώς είχε προσληφθεί ως καθαρίστρια σε δημοτικό σχολείο του Βόλου με πλαστό απολυτήριο δημοτικού διότι δεν είχε «τελειώσει» την έκτη τάξη.
«Ντρέπομαι, αλλά το έκανα για χάρη των παιδιών μου», δήλωσε η γυναίκα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για το κύμα συμπαράστασης στο πρόσωπό της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

  Βραζιλία: Στις 70.000 οι εκτοπισμένοι - Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις πλημμύρες Newsroom  Ανανεώθηκε:  Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 11:...