Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Φρενίτιδα για την Black Friday στις ΗΠΑ: Ουρές, σπρωξίματα και καυγάδες (Βίντεο)


Φρενίτιδα για τις προσφορές στην Black Friday.

Φρενίτιδα για την Black Friday στις ΗΠΑ: Ουρές, σπρωξίματα και καυγάδες (Βίντεο)

© Sputnik / Ramil Sitdikov
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Εικόνες χάους με τους Αμερικανούς καταναλωτές να επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για το προϊόν που θέλουν να εξασφαλίσουν σε προσφορά ανήμερα της Black Friday, έκαναν και φέτος την εμφάνισή τους.
Αν και οι επιχειρήσεις στην Αμερική έκλεισαν για την Ημέρα των Ευχαριστιών, πολλά καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους για την «Black Friday».
Πρόκειται για μία ημέρα, στη διάρκεια της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές σε είδη πολυτελείας, όπως ηλεκτρονικά προϊόντα.
Οι Αμερικανοί στήθηκαν στις ουρές που δημιουργήθηκαν από νωρίς έξω από τα καταστήματα, προκειμένου να προλάβουν και να εξασφαλίσουν το προϊόν που θέλουν.
Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κυκλοφόρησαν και στιγμιότυπα με σπρωξίματα και τσακωμούς ανάμεσα στους καταναλωτές. 
​Shoppers flood Macy's superstore in New York City to snap up #BlackFriday deals pic.twitter.com/tjpixc21e0
​BLACK FRIDAY: Looking to save some money shopping today? Good luck! Here’s what happened when stores opened at 6 this morning. pic.twitter.com/6OgaOKy5D5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

  Βραζιλία: Στις 70.000 οι εκτοπισμένοι - Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις πλημμύρες Newsroom  Ανανεώθηκε:  Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 11:...