Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Μήνυση Σκέρτσου κατά Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Έντονη ήταν η απάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου στους ισχυρισμούς του Γιώργου Τράγκα, ενώ υπέβαλε και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλλε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος στον Γιώργο Τράγκα για «αδιανόητα χυδαίους» και «ανυπόστατους ισχυρισμούς» μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του. 

Ο κ. Τράγκας υποστήριξε, όπως αναφέρεται, ότι ο κ. Σκέρτσος «δήθεν με εντολή του Πρωθυπουργού ενεργούσα ως διακινητής ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων προκειμένου να τύχουν σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης» .

Συνεχίζοντας ο κ. Σκέρτσος σχολιάζει ότι πρέπει να είναι «πλήρης, απόλυτη και σύμφωνη με τις επιταγές του κράτους δικαίου, που προστατεύει την αξιοπρέπεια της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου από τέτοιες επιθέσεις». 

Έκανε λόγο για «τα εξωφρενικά ψεύδη του και η αήθης συκοφαντική επίθεση του σε βάρος του Πρωθυπουργού και εμού προσωπικά» τα οποία «δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τη θεμιτή δημόσια κριτική, ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, ρυπαίνουν τη δημόσια σφαίρα, συνιστούν κραυγαλέα συκοφαντία που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου και τις αξίες που υπηρετώ».

Δεν αρκεί, όπως υποστηρίζει η ρητορική απαξίωση τέτοιων αισχρών και ανυπόστατων αναφορών.

«Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε όταν βάλλονται οι θεσμοί της δημοκρατίας. Η ανοχή τέτοιων επιθέσεων εκκολάπτει το αυγό του φιδιού και υπονομεύει το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών» τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...