Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Μπιμπίλας: Θα καταθέσουμε κι άλλο φάκελο - Δεχόμαστε καταγγελίες κάθε μέρα

 

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (208)
 0  0  0
Βρείτε μας

Καταγγελίες κάθε μέρα δέχεται το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Σπύρο Μπιμπίλα.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν έχουν δεχθεί κι άλλες καταγγελίες γνωστοποίησε πως «κάθε μέρα δεχόμαστε και προτρέπουμε να μην φοβούνται». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως για να βοηθήσουνε θα πρέπει να γίνει εγγράφως ή σε δικηγόρους. 

Αναφορικά με τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Λιγνάδη είπε πως «Εμείς σαν σωματείο έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και αφού χαράζεται ο δρόμος περιμένουμε με σύνεση, δεν λειτουργούμε με εκδίκηση αλλά με γνώμονα τους νόμους και τη δικαιοσύνη».

Σχετικά με τους φακέλους που έχουν παραδοθεί στη δικαιοσύνη τόνισε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να παραδίδουμε τους φακέλους για κακοποιήσεις τη στιγμή που μας ζητήθηκε».

Μάλιστα, ο κ. Μπιμπίλας δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως «θα καταθέσουμε κι άλλο φάκελο κακοποίησης από ό,τι φαίνεται».

Δυστυχώς, σύμφωνα με τον ίδιο, ειδικά νέα παιδιά, φοβούνται πως θα κακοχαρακτηριστούν ή θα τους διώξουν.

«Προσπαθούμε να τους πείσουμε να μην φοβούνται και να έρθουν να τους αγκαλιάσουμε. Όλο αυτό που συμβαίνει έχει μεγαλώσει το Σωματείο μας».

Την ίδια ώρα, τόνισε πως έφτασε η ώρα που «το κακό σπυρί έσκασε κι αυτό έγινε για το καλό της κοινωνίας».

Τέλος, για την ένταση που επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων του χώρου του θεάτρου, είπε, μεταξύ άλλων, πως «εγώ είμαι ένας ενωτικός άνθρωπος».

Σχετικά με το πότε θα κατατεθούν οι φάκελοι με τις νέες καταγγελίες γνωστοποίησε, τέλος, ότι εφόσον ο εισαγγελέας ζητήσει νέα στοιχεία «θα πρέπει να του το παραδώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Άστεγη» η συγκέντρωση του Ε.Ράμα στην Αθήνα – Αναζητείται ακόμα χώρος Δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας 09.05.2024 | 10:30

  Ακόμα αναζητείται ο χώρος που θα κάνει τη συγκέντρωσή του στην Αθήνα ο Έντι Ράμα καθώς δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση του Σταδίου Ε...