Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Αγγελάκας για Κουφοντίνα: Ένα κράτος εκδικητής, δεν ξέρεις πότε θα στραβοκοιτάξει κι εσένα

 

Κρούσματα: 
111.837.039
Ανέρρωσαν: 
63.121.854

Θάνατοι: 
2.477.393
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Στην απεργία πείνας και δίψας που πραγματοποιεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας, σχολίασε λακωνικά ο τραγουδιστής, Γιάννης Αγγελάκας.

Το δικό του σχόλιο για την διπλή απεργία που κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μοιράστηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιάννης Αγγελάκας.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός καλλιτέχνης, επεσήμανε αρχικά πως ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη δεν πρέπει να πεθάνει.

«Η ντροπή πέφτει πάνω σε όλους μας» αναφέρει και προσθέτει πως: «άλλωστε, ένα κράτος εκδικητής δεν ξέρεις πότε θα στραβοκοιτάξει κι εσένα».

Υπενθυμίζεται πως το 62χρονο ηγετικό μέλος της 17Ν βρίσκεται από τις 8 Ιανουαρίου σε απεργία και σε απεργία δίψας από τις 22 Φεβρουαρίου, διεκδικώντας την μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η δικηγόρος του, Ιωάννα Κούρτοβικ είχε τονίσει πως ο Δ. Κουφοντίνας πλέον ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσει σε κώμα και να υποστεί μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες, ενώ χτες διατάχθηκε εισαγγελική παρέμβαση για υποχρεωτική λήψη όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...