Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Οργή Κουτσούμπα κατά Λαζαρίδη: Τόλμησε να πει ότι ο ήρωας Άρης Βελουχιώτης ήταν «κύναιδος»

 

ΒΟΥΛΗ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Τα πυρά του κατά βουλευτή της ΝΔ για «μια ανάρτηση βγαλμένη από τον βούρκο του ναζισμού και του χρυσαυγιτισμού» σχετικά με τον Άρη Βελουχιώτη, έστρεψε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε για το ελληνικό ΜeToo που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, με αποκορύφωμα την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Από το βήμα της Βουλής ο κ. Κουτσούμπας τόνισε πως τα φώτα πρέπει να στραφούν στους οικονομικούς, κοινωνικούς και εργασιακούς καταναγκασμούς που διευκολύνουν τους δράστες και φιμώνουν τα θύματα.

Εξήγησε μάλιστα πως ο «βούρκος» που αναπαράγει τη βία κατά των γυναικών και ευάλωτων ανθρώπων «πηγάζει από την καπιταλιστική σαπίλα», συμπληρώνοντας πως «η ασπίδα προστασίας είναι ο συλλογικός αγώνας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών».

Στη συνέχεια, ο ΓΓ του ΚΚΕ διάβασε ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, ο οποίος ανέφερε πως ο Άρης Βελουχιώτης ήταν «κύναιδος» και παιδεραστής και τον είχανε οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο τους.

«Τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τον ήρωα της μεγαλειώδους Εθνικής Αντίστασης κατά της ναζιστικής-γερμανικής κατοχής, που το άγαλμά του κοσμεί την πόλη της Λαμίας και το όνομά του είναι θρύλος και τραγουδήθηκε από όλο τον λαό μας πλην φασιστών και ταγματασφαλιτών».

Επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό και στην υπουργό Πολιτισμού για την υπόθεση Λιγνάδη και τόνισε ότι τον έπαυσαν τα θύματα και η κατακραυγή, ενώ η κυβέρνηση αναγκαστικά σύρθηκε πίσω από τις εξελίξεις για να καλύψει τις ευθύνες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της Χαμάς

  ΚΟΣΜΟΣ  / Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, 18:44:49 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της...