Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ανδρουλάκης: Θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής

 

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI



Σε ξεκάθαρη τοποθέτηση όσον αφορά την πρόταση δυσπιστίας που κατάθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προέβη ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε καταρχάς ότι «δεν θα παρέχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση», προσθέτοντας πως «θα ψηφίσουμε την πρόταση» που κατάθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ωστόσο, έσπευσε να συμπληρώσει ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι μπαίνουμε στα μικροκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα», υποστηρίζοντας ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ «ψάχνει "σωσίβιο" για τον εαυτό του». Με τον τρόπο αυτό, όμως, ο κ. Τσίπρας «προσφέρει και στον κ. Μητσοτάκη» είπε ο Ν. Ανδρουλάκης, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση θα ξεπεράσει τον σκόπελο της πρότασης δυσπιστίας. 

Παράλληλα, δήλωσε πως ο ίδιος θεωρεί «αδιανόητο να ζητάμε εκλογές τώρα», εν μέσω πανδημίας, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας. «Εμείς αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, γι' αυτό θα ψηφίσουμε την πρόταση αυτή», τόνισε ο επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Εξάλλου, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης αρκέστηκε να σημειώσει πως «εμείς συνεχίζουμε την αυτόνομη πορείας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου