Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Έξωση στα Πατήσια: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα, έκλεισαν τον δρόμο για τους διαδηλωτές

 


Νέα απόπειρα να ξεσπιτωθεί η οικογένεια της Δήμητρας στα Άνω Πατήσια. Πρωτοφανής επιχείρηση της αστυνομίας, που έσπασε την πόρτα κι έκλεισε τον δρόμο σε αλληλέγγυους. Έκκληση για συγκέντρωση στήριξης

Νέα βάρβαρη έξωση οικογένειας τις πρώτες πρωινές ώρες στα Άνω Πατήσια με την αμέριστη συνδρομή των ΜΑΤ, που δεν αφήνουν τους αλληλέγγυους, που έσπευσαν στο σημείο, να περάσουν καθώς φρόντισαν να κλείσουν τον δρόμο.

Στο σπίτι της οδού Πολυλά εκτιλύσσονται σοκαριστικά γεγονότα, καθώς έσπασαν την κλειδαριά και διέλυσαν την πόρτα με τροχούς. Αστυνομικοί δηλώνουν απροκάλυπτα πως είναι υποχρεώσή τους να συνδράμουν τον δικαστικό επιμελητή.

Προηγούμενη απόπειρα έξωσης από την αστυνομία και τον δικαστικό επιμελητή είχε αποτραπεί τον Ιανουάριο, χάρη σε κινητοποίηση, με αίτημα να κηρυχτεί άκυρος ο πλειστηριασμός.

Η οικία της κ. Δήμητρας Κλαδή είχε εκπλειστηριαστεί ηλεκτρονικά για οφειλή κοινοχρήστων μόλις 881,42 ευρώ και αγοράστηκε στην τιμή των 71.000 ευρώ.

Ο νέος ιδιοκτήτης αρνούνταν τον περασμένο μήνα πρόταση, ώστε να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα, να του επιστραφούν τα χρήματα (εκτός του παραπάνω χαμηλού ποσού) για να επιστρέψει η γυναίκα με τα δυο παιδιά στο σπίτι, όπου μένουν είκοσι χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου