Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Οι Ρώσοι εξαΰλωσαν δεκάδες μισθοφόρους των Ουκρανών στο Λβιβ-Εσθονός Στρατηγός τα βάζει με το ΝΑΤΟ που θεωρεί χαμένη υπόθεση την ουκρανική επίθεση




 Το ΝΑΤΟ και ειδικά οι ΗΠΑ γνωρίζουν τα πάντα από αυτά που εκτυλίσσονται στην Ανατολική Ουκρανία, και γνωρίζουν καλά ότι οι Ουκρανού είναι χαμένοι από χέρι, για ποια βοήθεια λοιπόν μιλά ο Εσθονός Στρατηγός, που σε λίγο οι Ρώσοι θα επιτεθούν και ενδέχεται να φτάσουν στα προάστια του Κιέβου

Το Πυροβολικό του Ρωσικού Στρατού καταστρέφει τοους Ουκρανούς στην κατεύθυνση του  Κουπιάνσκ.

"Το πυροβολικό της Δυτικής Ομάδας Δυνάμεων συνεχίζει να καταστρέφει τον εχθρό στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ. Τα πληρώματα των αυτοκινούμενων πυροβόλων  "Msta-S" πλήττουν τη συσσώρευση ανθρώπινου δυναμικού, όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού, δύναμη πυρός, καταστρέφουν αμυντικές δομές και καταστέλλουν τις θέσεις διοίκησης των Ουκρανών μαχητών", αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η πυραυλική επίθεση στο Λβίβ ( Δυτική Ουκρανία) στις 6 Ιουλίου σκότωσε  πολλούς μισθοφόρους των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από την Πολωνία και τη Γερμανία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, οι ρωσικές  ένοπλες δυνάμεις κατέστρεψαν μεγάλο αριθμό Πολωνών και Γερμανών μισθοφόρων στο Λβίβ με πυραυλικό χτύπημα.

«Σύμφωνα με επιβεβαιωμένα στοιχεία, στις 6 Ιουλίου, ως αποτέλεσμα ομαδικού χτυπήματος με πυραύλους από μονάδες επιφαενίας και υποβρύχια μεγάλης εμβέλειας στο έδαφος της Ακαδημίας χερσαίων δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην πόλη Λβίβ, καταστράφηκε μεγάλος αριθμός Πολωνών και Γερμανών μισθοφόρων που στάθμευαν εκεί», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο.

Συνολικά, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ο ρωσικός στρατός έχει εξουδετερλωσει περίπου 4.990 ξένους μαχητές.

Άλλοι 4.910 μισθοφόροι εγκατέλειψαν τις περιοχές μάχης, εγκαταλείποντας το έδαφος της Ουκρανίας.

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας θα συνεχίσουν τη στοχευμένη εξουδετέρωση ξένων μισθοφόρων στο έδαφος της Ουκρανίας», τόνισε το ρωσικό στρατιωτικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...