Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Αλβανικό ΥΠΕΣ: Απαγόρευση εισόδου σε 52 Έλληνες που πήγαν στην κηδεία του ΚατσίφαZv.ministri Lleshaj: Shpallen persona të padëshiruar 52 shtetas grekë

O 35χρονος ομογενής Κώστας Κατσίφας

Αλβανικό ΥΠΕΣ: Απαγόρευση εισόδου σε 52 Έλληνες που πήγαν στην κηδεία του Κατσίφα

© Φωτογραφία: Facebook/Katsifas Konstantinos
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Σύμφωνα με τη σχετική δήλωση του υπουργού Εσωτερικών της γείτονος χώρας, καταλογίζεται στους 52, που δεν κατονομάζονται, η οργάνωση ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας της Αλβανίας.
Ανεπιθύμητα πρόσωπα χαρακτηρίζονται από το αλβανικό υπουργείο Εσωτερικών 52 Έλληνες που συμμετείχαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στους 52, που δεν κατονομάζονται, καταλογίζεται η οργάνωση ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας της Αλβανίας.
Χαρακτηρίζει μάλιστα «απαράδεκτη, χυδαία και επικίνδυνη πρόκληση» προς την Αλβανία «τα όσα έγιναν από άτομα και ομάδες που ήρθαν από την Ελλάδα και κακοποίησαν τον σεβασμό μας προς την οικογένεια που πενθούσε και μετατρέποντας το τελετουργικό ταφής σε απαράδεκτο εξτρεμισμό».
«Κανείς δεν πρέπει να εκλάβει τη σοφία μας για αδυναμία και κανένας ξένος δεν μπορεί να παραβιάζει τους νόμους χωρίς να αντιμετωπίσει τις συνέπειες, τον νόμο και τις φιλοσοφικές παραδόσεις αυτής της χώρας» αναφέρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

    Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 05.10.24 12:22 Νίκος Παπαδημητρίου   Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή, λίγο μετά την εισήγ...