Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Στη Θεσσαλονίκη ο Κικίλιας - Αναβάλλεται η απογευματινή ενημέρωση

 

Ανέρρωσαν: 
59.847.167

Θάνατοι: 
2.343.469
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2728)
 0  0  0
Βρείτε μας

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ενώ αναβάλλεται η σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση στις 18:00.

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για την εικόνα του ΕΣΥ σε σχέση με την επέλαση του κορονοϊού, καθώς ο Υπουργός μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κικίλιας θα επισκεφθεί την Πέμπτη υγειονομικές δομές της Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται το αναλυτικό πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι σήμερα οι λοιμωξιολόγοι θα εξετάσουν και την περίπτωση της Θεσσαλονίκης και την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη σε σχέση με την αύξηση των κρουσμάτων. 

Οι ειδικοί εμφανίζονται ανήσυχοι σε σχέση με τα επιδημιολογικά δεδομένα των τελευταίων ημερών στη συμπρωτεύουσα και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις μεταλλάξεις του κορονοϊού. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν την Τρίτη 174 νέα κρούσματα κορονοϊού. Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν και εννέα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης από το σύνολο των 15 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του μεταλλαγμένου στελέχους. 

Ανησυχητική είναι και η εικόνα από τα λύματα της Θεσσαλονίκης, καθώς τα τελευταία στοιχεία έδειξαν διπλασιασμό του ιικού φορτίου στην περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η κακοκαιρία Κασσάνδρα "χτυπάει" τη Δ. Ελλάδα - Έντονα προβλήματα στην Κέρκυρα

  ΕΛΛΆΔΑ / Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, 20:22:17 / Τελευταία Ενημέρωση: 20:33 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Η κακοκαιρία Κασσάνδρα ξεκίνησε να πλήττει ...