Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Κερατέα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός

 

Κρούσματα: 
109.617.242
Ανέρρωσαν: 
61.684.178

Θάνατοι: 
2.422.045
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Με κομμένη την ανάσα Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του, τον οδηγό του οχήματος που έπεσε σε γκρεμό στην Κερατέα.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του ένα νεαρό άτομο από το αυτοκίνητό του που έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων σήμερα στην Κακιά Θάλασσα.

Αυτό έκανε γνωστό, μιλώντας στο MEGA, o Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ συμπλήρωσε πως δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερο άτομο.

Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με έξι οχήματα και 14 πυροσβέστες καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, το όχημα αιωρούνταν στον γκρεμό και οι διασώστες έπρεπε πρώτα να σταθεροποιήσουν το όχημα, και έπειτα να το κόψουν στη μέση, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον επιβάτη από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κερατέας, Αθανάσιος Μακροδημήτρης, τόνισε πως πρόκειται για έναν άνδρα περρίπυ 25 ετών, γνωστό στην περιοχή, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, για να διαλευκάνουν τα αίτια της πτώσης, ενώ άγνωστο παραμένει εάν επρόκειτο για τροχαίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ετοιμάζουν χερσαία εισβολή στον Λίβανο, υπόσχονται «απελευθέρωση» του Ιράν

  φωτογραφία αρχείου | AP Photo/Julia Nikhinson  ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ   30.09.24 18:19 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Διάγγε...