Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Κακοκαιρία Μήδεια: Ενεργοποιείται ο στρατός για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

 Αλλαγή φρουράς κατά τη διάρκεια έντονης χιονόπτωσης λόγω της «Μήδειας»

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Τα σοβαρότερα προβλήματα έχουν σημειωθεί στην Αττική και την Εύβοια με πολύωρες διακοπές ρεύματος, προβλήματα στην υδροδότηση και διακοπές κυκλοφορίας λόγω πτώσης δέντρων.

Η συνδρομή του στρατού προκειμένου να ανοίξει δρόμους και να κόψει δέντρα για να αποκατασταθούν οι βλάβες στο οδικό δίκτυο εξετάζεται και αναμένεται να ζητηθεί για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας Μήδεια.

Τα σημαντικότερα προβλήματα έχουν σημειωθεί στην Αττική και την Εύβοια με πολύωρες διακοπές ρεύματος, προβλήματα στην υδροδότηση και διακοπές κυκλοφορίας λόγω πτώσης δέντρων. 

Η ενεργοποίηση του στρατού εξετάζεται και αναμένεται να ζητηθεί στο πλαίσιο και της έκτακτης σύσκεψης στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπλ. υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΓΕΕΘΑ, του ΔΕΔΔΗΕ, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας αλλά και του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για να συντονιστεί το έργο αποκατάστασης των προβλημάτων.

Ο στρατός διαθέτει βαριά μηχανήματα και μπορεί να συμβάλει στο κόψιμο δέντρων και το άνοιγμα δρόμων προκειμένου να μπορούν να φτάσουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία όπου έχουν προκληθεί οι βλάβες και να τις αποκαταστήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...