Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

ΤΡΑΓΙΚΟ Βόλoς: Πέθανε η 9χρονη που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ από γλυκό στο σχολείο

 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Η 9χρονη μαθήτρια έδινε άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το αλλεργικό σοκ που υπέστη από κατανάλωση γλυκού στο σχολείο.

Στο πένθος βυθίστηκε ο Βόλος, καθώς η 9χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο που είχε υποστεί σοβαρό αλλεργικό σοκ στο σχολείο, έχασε τελικά τη «μάχη» για ζωή.

Το μικρό κορίτσι βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και περίπου έναν μήνα, μετά την κατανάλωση ενός γλυκού στο σχολείο που του προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν, από τις 25 Ιανουαρίου, σκορπίζοντας τη θλίψη στα οικεία της πρόσωπα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βελεστίνου, αλλά και ολόκληρη η χώρα, καθώς η υπόθεσή της συγκίνησε το Πανελλήνιο.

Το χρονικό της πρωτοφανούς τραγωδίας

Η 9χρονη, ενώ βρισκόταν στο 2ο δημοτικό σχολείο Βελεστίνου, κατανάλωσε ένα γλυκό, με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να αντιδράσει και να υποστεί αλλεργικό σοκ.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου, πριν διακομιστεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και να τη σταθεροποιήσουν, και από εκεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αφού η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη, έχοντας υποστεί 4 φορές καρδιακή ανακοπή.

Για περίπου έναν μήνα, πάλεψε γενναία για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο η μάχη ήταν άνιση και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η τελευταία ανάρτηση του πατέρα της

Πριν από τρεις μέρες, ο χαροκαμένος πατέρας της μικρής, σε ανάρτησή του στο Facebook είχε γράψει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας στηρίζουν. Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εκείνους που μας αγκάλιασαν, θέλω να γνωρίζουν πως δεν είμαι σε θέση να απαντώ σε μηνύματα. Είναι δύσκολες πολύ οι ώρες. Η Θωμαΐτσα μου, (μας για πολλούς), δίνει μια άνιση μάχη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όποιος μπορεί και θέλει, ας συνεχίσει με τον τρόπο του να προσεύχεται για την μικρούλα μου. Σίγουρα οι φίλοι, παλιοί και νέοι που έκανα είναι μες την καρδιά μου. Ευχαριστώ και συγνώμη, αν αδίκησα κάποιον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βροχερός καιρός σε αρκετές περιοχές και πτώση της θερμοκρασίας

  Facebook Twitter E-mail Copy link Print Συνεχίζει να επηρεάζει τη χώρα μας σήμερα το κύμα κακοκαιρίας «Κασσάνδρα» και σύμφωνα με το  Meteo...