Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΤΡΟΠΗ .Κλείνουν μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα, μανάβικα μετά τις 17:00 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 


ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Το κλείσιμο μιας σειράς επιχειρήσεων σε λίγες ώρες από τώρα αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Μετά τις 17.00 το απόγευμα σήμερα αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουάριου, θα παραμείνουν κλειστά μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και μανάβικα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αυτό έκανε γνωστό σήμερα, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Την ίδια στιγμή, υπενθύμισε ότι ανοιχτά θα μπορούν να είναι φαρμακεία, βενζινάδικα και περίπτερα.

Μάλιστα, προχώρησε σε διευκρινίσεις, λέγοντας πως στα σούπερ μάρκετ θα πωλούνται κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα και άλλα είδη παροχής ζέστης. 

Νωρίτερα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, εξήγησε πως δεν εισηγήθηκε την αναστολή των λαϊκών αγορών το Σάββατο, συμπληρώνοντας πως το θέμα θα επανεξεταστεί τις επόμενες μέρες, έπειτα από τον συγχρωτισμό που παρατηρείται σε σούπερ μάρκετ. 

Τέλος, για το «μπάχαλο» με το take away στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική υποστήριξε πως η απαγόρευση δεν είχε λογική και τέτοιες αποφάσεις πρέπει να φιλτράρονται περισσότερο.

«Εμείς δείξαμε όμως ότι σεβόμαστε την Επιτροπή, αλλά επικράτησε η λογική στην εξυπηρέτηση του κόσμου» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΕΚΤΑΚΤΟ-Το Ιράν εκτόξευσε 500 πυραύλους σε στρατιωτικές βάσεις και το αρχηγείο πληροφοριών στο Τελ Αβίβ-Το Ισραήλ ετοιμάζει επίθεση στο Ιράν; (Βίντεο)

  Στις ΗΠΑ συγκαλείται έκτακτη συνάντηση της ομάδας ασφαλείας των ΗΠΑ ενώ όλες οι βάσεις των ΗΠΑ στην Μεσόγειο είναι σε πολεμική ετοιμότη...